Ny kategori inkludert: “På Norsk”

Velkommen mine kjære landsmenn, haha. Hittil har jeg kun skrevet ting på engelsk her, og det av den enkle grunn at det er mer oversiktlig å bare ha ett språk. Mest sannsynlig er det null nordmenn som har lest noe rundt her foreløpig, så de som faktisk veit at jeg eksisterer aner ikke hva disse merkverdige sammensetningene av bokstaver skal bety. Men, som i det minste noen få mill. folk veit, disse bokstavsammensetningene kledt i denne forunderlige syntaks kalles altså “norsk”. Og nok om dét.

Denne bloggen som leker nettside finnes fordi jeg gjør mye rart, og kanskje mest fordi jeg plutselig en dag for en stund siden fikk lyst til å eksponere alt skvipet jeg driver med for den store, vide verden. Mesteparten er kreativt på en eller annen måte (musikk, kunstneropplegg, forfattervirksomhet, 3D-spilldesign-greier), eller filosofisk, psykologisk, bevissthetsrelatert eller hva som helst som måtte krysse min vei og samtidig være moro nok til at jeg gidder å legge det opp på et digitalt eksisterende sted som dette. Det finnes ingen mål eller faste strukturer. Den eneste motivator er “moro”, og jeg har selvsagt kun en svært subjektiv idé om hva som er “moro”. Dog, de enkelte ting som for meg oppleves som i alle fall minimum delvis kvasi-“moro”, som har sitt fundament i mitt morsmål, vil bli inkludert på dette nettstedet under kategorien “På Norsk”. Dette fordi det nå da altså har nådd et såkalt absolutt terskelpunkt for hvorvidt det er aktuelt eller ikke. Ergo, det er nå aktuelt. Hva er aktuelt? Å inkludere norsk, selvsagt. Big deal? Nope. Nødvendig? Præh! Potensielt optimalt? Mjoa, helt sikkert.

Derfor, til alle dere, fra alle meg, dette er introduksjonen til kategorien “På Norsk”. Ting som kan havne under denne kategorien er det samme som alt annet som finnes på denne nettsiden (ta en titt på kategoriene på høyre side, og “fanene” øverst på siden for å se hva som er her fra før), med den eneste forskjellen at disse spesifikke greiene er på mitt morsmål. Noe annet? Helt sikkert, men det veit jeg ikke noe om akkurat for øyeblikket. Utvikling skjer alltid, og godt er dét.

Til neste gang, ha det kongelig!

"Shanti Om"

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s